Jag

konsterud.com

Vem är jag?


Jag brukar säga att jag är av samma årgång som Ingemar Stenmark, Frank Andersson, Björn Borg, Linda Haglund och alla de andra fina idrottspresterande personerna...

Tyvärr har inte idrott varit min starka sida och intresse.


Snarare har jag ägnat min tid åt musik, lokalhistoria, hantverk, foto, amatörradio, kockande vid spisen och annat roligt. En husbuss på 13,6 ton och 12 meter har jag haft och kört ca 2000 mil med den under fyra år.

Yrkesmässigt har jag från starten feriejobbat på torvmosse, sommarjobbat på Essomacken i Vall, gjort schampo, tvål och handcreme i den lokala kemfabriken (var låg den undrar Du - läs mer under Affären!), varit dödgrävare under tre somrar, listhyvlare på Nyströms Trä i Kristinehamn, gick naturvetenskaplig linje på gymnasiet och gjorde lumpen som fältjägare och telegrafist på I 5 i Östersund. Efter det så har jag varit laborant på Bäckhammars Bruk AB. Jag har även kört en hel del taxi och färdtjänst.

Jag var sekreterare i Rudskoga Hembygdsförening i över 30 år, och har under många år engagerat mig i kommunpolitiken. Jag har suttit i kommunfullmäktige och socialnämnden, och var ledamot i Miljö- och Byggnadsnämnden i många år. Sedan 2019 sitter jag i Tekniska Nämnden i Kristinehamns kommun.

Ett litet bildgalleri över min tillvaro hittar Du här nedan.